Warning: Use of undefined constant use_sorting - assumed 'use_sorting' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/brandweerhoogsoeren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wp-table/wp-table.php on line 316 Officiële Website Brandweer Hoog Soeren » 21-3-2015, Brand Industrie (grip 1) Lucasgat Pkp Bst A1 R Lucasgat Radio Kootwijk

21-3-2015, Brand Industrie (grip 1) Lucasgat Pkp Bst A1 R Lucasgat Radio Kootwijk

PVF-20150321_132-B.jpg

Gewonden bij brand Lucasgat met brandwonden en botbreuken naar ziekenhuis

APELDOORN Bij de brand bij tankstation Lucasgat raakten twee mensen gewond, waaronder de bestuurder van de auto die tegen het vulpunt aan reed. De gewonden zijn met brandwonden en botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer kan weer over de A1 tussen Hoenderloo en Kootwijk (en vice versa) rijden. De weg werd om 17.40 uur vrij gegeven nadat rond 16 uur een brand bij tankstation Lucasgat uitbrak. Daar is een auto tegen een LPG-vulpunt aangereden, waarna er vier auto’s uitbrandden.

Rond 16 uur was er een aanrijding voor het tankstation waarbij de vier auto’s betrokken zouden zijn geweest. Zeker is dat het LPG-innamepunt werd geraakt en er brand uit brak.De brandweer rukte met in totaal zes voertuigen uit, waaronder enkele wagens die speciaal zijn uitgerust om met schuim te kunnen blussen. Over wat er precies is gebeurd doet de politie nog geen mededelingen. Daarvoor moet eerst de bestuurder van de auto die tegen de installatie reed gehoord worden.

Bron: de Stentor