Warning: Use of undefined constant use_sorting - assumed 'use_sorting' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/brandweerhoogsoeren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wp-table/wp-table.php on line 316 Officiële Website Brandweer Hoog Soeren » 22-9-2011, Brandweer Hoog Soeren blijft

22-9-2011, Brandweer Hoog Soeren blijft

Brandweer Hoog Soeren blijft, Beemte hoopt

APELDOORN – Hoog Soeren houdt z’n brandweerpost. De partijen in de Apeldoornse gemeenteraad zijn unaniem tegen sluiting, zoals als bezuinigingsmaatregel was voorgesteld.

Het korps in De Beemte moet komende week vooral hopen dat burgemeester Fred de Graaf met een goede vondst komt. Ook voor die post was het einde op papier gezet, en die situatie dreigt nog steeds. Voor behoud van de kazerne Beemte gaan namelijk veel minder partijen staan. Het heeft er echter wel duidelijk de schijn van dat wanneer er een alternatieve bezuiniging mogelijk is, meer partijen voor openhouden zullen pleiten. Dat bleek donderdagavond op de politieke markt, waar de reorganisatie van de brandweer besproken werd. In totaal moet de brandweer in Apeldoorn 600.000 euro besparen.

Bron: de Stentor