Warning: Use of undefined constant use_sorting - assumed 'use_sorting' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/brandweerhoogsoeren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wp-table/wp-table.php on line 316 Officiële Website Brandweer Hoog Soeren » 23-6-2019, Brandweer Hoog Soeren doet voor het eerst mee aan de Drakenbootrace in Apeldoorn

23-6-2019, Brandweer Hoog Soeren doet voor het eerst mee aan de Drakenbootrace in Apeldoorn

De vuurdoop bij de Drakenbootrace

Op zondag 23 juni deed de Vrijwillige Brandweer Hoog Soeren voor de eerste keer mee aan de Drakenbootrace in Apeldoorn, in de categorie Verenigingen.

Enkele leden van het korps hadden al eens mee gedaan met hun bedrijf of buurt. Het idee om nu ook eens met het brandweerkorps mee te doen was geboren.

In de boot zaten vooral leden van het korps, maar ook enthousiaste familieleden en vrienden. Een mooie mix van dames en heren, onder aanvoering van een gedreven trommelaarster.

Van oefenen voor die tijd was geen sprake, alleen de eerste meters richting start. De eerste race liep fantastisch, met een overduidelijke overwinning als resultaat.

Na een kleine dip tijdens de 2e race, werd in de 3e race kop aan kop gevaren met de heren van de Apeldoornse rugbyvereniging. Nog even leek het erop dat er een plek in de halve finale bemachtigd was, maar helaas was dit net niet het geval.

Het korps eindigde op een mooie 10e plek van de totaal 21 verenigingen die deelnamen. Een zeer geslaagde dag met een knap staaltje teamwork.