Warning: Use of undefined constant use_sorting - assumed 'use_sorting' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/brandweerhoogsoeren.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wp-table/wp-table.php on line 316 Officiële Website Brandweer Hoog Soeren » 29-9-2013, Verkeersongeval Amersfoortseweg Hoog Soeren

29-9-2013, Verkeersongeval Amersfoortseweg Hoog Soeren

PVF-20130929-6_66-B-B.jpg

Drie auto’s en fietser betrokken bij verkeersongeval

Hoog Soeren – Zondagmiddag 29 september heeft er op de Amersfoortseweg in Hoog Soeren een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij drie auto’s en een fietser betrokken waren.

Het ongeval vond rond 17.30 uur plaats toen de 73-jarige fietser uit Apeldoorner vanuit het naastgelegen bos de Amersfoortseweg overstak. Vermoedelijk zag de fietser hierbij de naderende automobilisten over het hoofd.

Een 67-jarige automobilist uit Apeldoorn kon de fietser ontwijken, een 24-jarige automobiliste uit dezelfde stad trachtte dit ook maar kon een ongeval niet meer voorkomen. Zij raakte de fietser die hierdoor ten val kwam en botste vervolgens met haar auto op een tegenligger. Beide auto’s raakten dusdanig beschadigd dat zij moesten worden weggesleept.

De traumahelikopter kwam ter plaatste en heeft eerste hulp verleend. De fietser liep door het ongeval een ernstige hoofdwond op en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hier is hij voor behandeling opgenomen.

De 24-jarige automobiliste zat bekneld in haar auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is evenals de bijrijdster van de derde auto voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Beiden bleken geen letsel te hebben opgelopen.

Het verkeersongevallenteam van de politie is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval.

Bron: Politie